pitkästä aikaa hännätönkin pää on löytänyt hänään ja pään. Lankaa on taas puikoteltu ja koukuttu mutkalle ja toinen olikin pitkäikäinen ikuisuusprojekti, joka vihdoin valmistui.

6805411968_ec3156d141.jpg

Perussukat

Lanka: lana gatto filter 6

puikot: 3½mm

Tämän kerän mie ostin syksyllä silmä, pisto, tikki, takki -käsityötapahtumasta, kirjavan kerän tiskiltä. Lanka odotti pitkään puikottumista kun kaikkea jouluneulontaa ja muuta tehtävää tuli tielle. Ja miun ainoat kolmepuolikkaat oli jonkun aikaa lainassa yhdellä kaverilla. Sitten kun sain puikot takas, tuli puikoteltua ensin polvisukat, sitten vasta muistin tämän pehmoisen kerän. Siitä muotoutui lämpimät sukat, jotka on inasen miulle liian isot. Ja kun omia varastojani katselin, tulin siihen tulokseen että välttämättä en itse uusia villasukkia tarvi. Joten päätyivät lahjalaatikkoon.


6805413200_4ebe5f86fb.jpg

Kolmiohuivi

Lanka: gjestal maija

koukku: 4mm

Tää huivi on ollu varsinainen ikuisuusprojekti. Ensimmäiset kerät mie oon ostanu kevättalvella 2009 Lappeenrannasta. Projekti jostain syystä aina jäi kaikkien muiden jalkoihin ja aina välillä se tuli vastaan "ai niin, tääkin.." jostain syystä se ei vaan tahtonu valmistua. Viime viikolla kävi niin hassusti, että ylläolevien sukkien valmistuttua piti jotain tekemistä luennolle keksiä. Nappasin huivin mukaan ja parissa päivässä koukuttelin sen valmiiksi. Hapsuttaminen veikin taas hetken, mutta nyt sekin on tehty ja huivi on valmis. Ja lämmin. Ensi talvea odotellessa, kun tuo ulkona oleva kaunis auringonpaiste enteilee jo kevättä. :)