Miulle kirjoneuleiden tekeminen on iso peikko. Kuvioista tulee aina liian kireää eikä koskaan kivannäköstä. Jos jollain on oikeesti tampio-ohjeet kirjoneuleiden tekemiseen, ottaisin linkin mielelläni vastaan. Kyllähän sitä vaikka millaisissa opuksissa selitetään, mutta ei se miulle vaan aukea. Ei sitten millään. Siksi tyydynki raitoihin.

6672777325_c9f11bf62a.jpg

raitalapaset

lanka: drops karisma (vihreä) ja hjertegarn lima (valkoinen)

puikot: 4mm sukkikset

Miulla oli jämänöttöset kumpaakin 100% villaa olevaa lankaa aiemmista lapasprojekteista. Taas kerran luennolle lähtiessä ei miulla ollu helposti mukana kulkevaa keskenerästä neuletta -> nakkasin jämät puikkojen kanssa projektipussiin ja mukaan. Lapaset sai alkunsa ja syksypuolella, mutta jäi kesken coffee tunicin ja Lappeenrantaan lähdön myötä. Nyt tikuttelin ne valmiiks, että sain puikot taas vapauteen ja noita omia keskeneräsiäni vähenemään. Lämpöset ovat, testasin jo tänään sijaisuuspäivän kunniaksi. :)


6667645803_ae3464418f.jpg

6667641401_00879a081a.jpg

pitkät villasukat

lanka: novita nalle tumma harmaa ja novita nalle kukkaketo, krassi

puikot: 3,5mm

alotin polvisukat jo aiemmin, mutta totesin lopulta et lanka oli liian ohutta neuloa 3,5mm puikoilla. Jälki oli jotenkin kurjannäköstä, ja päätin vaihtaa äitin korian tuliaisten myötä langan paksumpaan. Polvisukat valmistuikin sitten yllättävän nopsaan. Malli oli helppo, tosin jumppailua oli ensimmäisen sukan pohkeen kavennusten kanssa. Mutta kun kaiken kirjasi ylös, niin toinen meni ajatuksettomasti samalla mallilla. Ihanat ja lämpöset ovat! <3 omien jalkojen kuvaaminen on muuten hankalaa, mutta ehkä näistä saa riittävän käsityksen miun sukista. :)