Lankavaraston kuluttaminen on edennyt ihan hyvää tahtia, ja valmistakin synty aina välillä. :)

6213360585_00640040e5.jpg

Konehuovutettu kori

koukku: 8mm

lanka: Istex alafoss lopi 200g

Tähän työhön meni eniten miun varastoista lankaa. Mut jotenkin toi konehuovuttaminen ei oo miun juttu. :D Tästä piti tulla pienempi ja sitä kautta tiiviimpi. Ja no, eipä tullu. #neulonnalla ideoitiin jo muita käyttömahdollisuuksia tälle lätyskälle ja voi olla, että se pääsee vielä laskiaisena testiin toimisko se liukurina. Hyvässä jäisessä mäessä tää vois luistaa pitkälle! Sitä ennen tää saa palvella muikssa käyttötarkotuksissa, voi olla että tarjoan äitille ja iskälle saunalle vaikka peflettien säilytyskoriksi.

6233662187_97c855f3cc.jpg

Palmikkoputkilot

puikot: 4mm sukkapuikot

lanka: gjestal raggegarn 100g

Nää putkilot pääsi myös odottamaan uutta omistajaa. Halusin kokeilla miten saisin kivasti tehtyä ison palmikon tollasiin perusputkiloihin. Ihan hauska yksityiskohta siitä tuli. :)

6234185894_a130e097db.jpg

Neulojan tarvikkeistoa muutti meille eilen vähän lisää. Jo edellisessä postauksessa mainitsin siitä, että löysin tori.fi:stä nuo vyyhdinpuut edullisesti. Nyt ne on täällä, ja vannon kyllä vyyhdinpuiden ja kerijän nimeen! Etenkin kerijän. Oon ihan neuroottinen jämäkerieni suhteen ja inhoan sellasia avattuja keriä jotka ei oo mitenkään nätisti enää. Siks miusta ne on yksinkertasesti helpompi keriä uudelleen. Ja siks kerijä onkin miun uusin rakkaus. Sen avulla syntyy nätit kerät ja jämätkin on kivempi käyttää pois!

ps. kuvassa takana näkyvä nallekin on kääriytynyt uudestaan nätille kerälle kovan pallon sijasta. :)