Voi voi ja voi kun on ollu ihan todella paljon tapahtumia tälle viikolle. Mutta, sitähän se opintojen aloittaminen kai tarkottaa... :D Miulla tosin riittää mietittävää, kun en oikein itekään vielä ihan tiedä että mitä tässä nyt pitäs opiskella ja miten, kun oon tehny opintoja enemmän pohjalle, kun mitä yleensä ihmiset tekee. Mutta koitan selvitellä asiaa tässä vielä loppuviikon aikana, ja saada väkisin itselleni ohjelmaa edes jouluun asti aikaan... Kreikkaa ainakin olis luvassa, mahdollisesti englantia, ja vähän muutakin. Niin, ja kreikka ei oo nykykreikkaa, vaan raamatun alkukieliä. Eli siis sitä kreikkaa jolla Uusi testamentti aikoinaan kirjotettiin. Eikö kuulosta kivalta? Ens vuonna luvassa Hepreaa, ja sitten latinaa :)


Vielä voisin kirjotella tänne näistä asuntoasioista. Kiitän kovasti Hoasia taas, mutta eihän kaikkea ikinä voida hoitaa kunnolla. Tiistaina kävin hakemassa avaimet asuntooni, koska siitä eteenpäin ne luovutettiin meille. Pyörittyäni ympyrää ja löydettyäni lopulta oikean oven, huomasin, ettei ovet aukene mulle. Avain kyllä kävi lukkoon, mutta kahva pyöri 360 astetta ympäri. No, kesähostellia vielä tyhjennettiin, ja lupasivat ilmottaa asiasta hoasille. Seuraavana päivänä jonotin puhelimessa n. 15min, kuullakseni, ettei vikailmotusta heidän järjestelmien mukaan koskaan ollu tehtykään. Asia luvattiin kuitenkin hoitaa. Ja hoidettiinhan se. Kämpän ovi aukeni ja kesähostellin kalusteet oli poissa kun menin sinne. Mutta. Siivo oli jätetty. Hiekkaa lattiat täynnä, jonkun vanhoja ruuanjäänteitä nestemäisessä muodossa pinttyneenä jääkaappiin. Ja vessassa haisi ilmiselvästi keltainen neste joka voi joskus nousta päähänkin. Ajattelin naputella äkäistä palautetta aiheesta Hoasin toimistolle. Jos miun oletetaan poismuutettaessa siivoavan asunnossa, niin kyllä siellä miullekin pitäs olla siistiä, ja etenkin hajutonta! Mutta asia on kunnossa, kun itekseni siivoilin (ja kirosin, ja siivosin, ja kirosin...)

Mutta kyllä tämä tästä, elämä on ihan mukavaa täällä pääkaupungissa, ainakin vielä näin alkuun. Kela nipistelee miun opintotuen kanssa, kun oon saanu liian hyvää palkkaa alkuvuoden. Mutta senkin kanssa on vaan elettävä, ja koitettava saada töitä..

Joo, ja maanantaina on yliopiston avajaiset jossa on Tuomo <3.... Mie oon ihan kesällä rakastunu siihen musiikkiin ja ihan tosi kiva päästä sinne kattomaan.

P*skarteluhaasteeseen yritän ehtiä ottaa osaa viikonloppuna, kun muutto- ja muilta kiireiltäni ehdin...

 

//Ilmeisesti muillakin oli ollu sanansa sanottavana siivouksen tasosta, ja palo-oveen oli jo laitettu viestiä, että ottakaa suoraan yhteys HYY:hyn, koska siivouksen on hoitanu joku siivouspalvelu...