Kirjotuksen otsikko saattaa kuulostaa julmalta... Mut siinä on ainakin ripaus totuutta. Miun PITI ostaa vaan yksi vyyhti ja sille on tarkotus varattu. Mutta. Kappas kepposta, tulin kotiin kahden vyyhdin ja yhden kerän kanssa. :D

Se missä näin pääsi käymään oli Silmä, pisto, tikki, takki käsityötarvikemarkkinat tieteiden talolla. Miun oli tarkotus käydä katsomassa oisko siellä miulle sopivaa pipolankaa. Päädyin siihen, et mie tartten pipon joka on ensinnäkin oikeen kokonen (yleensä miun pipoilla on tapana olla ihan liian isoja) ja sellanen joka kelpais hyvin huonotukkapäivinä. Tätä siis lähdin hakemaan. Ja. No. Kuva kertokoon enemmän.

6136152130_ffb6ed1351.jpg

Handun bambusilkkisukkis on varattu pipoa varten. Samoin Puputsin puodista nappi. Sammakko on myös puputsilta, mutta päätyy koristamaan jotain ihan muuta kun pipoa. Todennäköisesti kiinnittyy laukkuun. yksityiskohdaks.

Tuo iso möykky on Ihan kivasta kaupasta. Pörrön värjäämää kaapelipuuvillaa olin jo aiemmin kuolannut jossain, ja nyt päädyin itellenikin sitä ostamaan. Se odottaa vielä toistaseks hyvää inspiraatiota, mutta varmasti ens keväänä muotoutuu kivaks neuleeks. <3 Vyyhti on iso, 200g ja 630m.

Kolmas kerä ja ihan kerä, on kirjavan kerän sukkalankaa. Siitä oon jo varannut ihan itselleni uudet sukkaset. Vanhat on hyvin alkaa olla hyvin käytetyt ja taidan tarvita pikkuhiljaa jo toiset.. Siihen tuo ihana vihree kerä on omiaan.


Kotimatkalla piti vielä hakaniemeen pysähtyä torielämää ihmettelemään (ja ku oli vielä kaunis aurinkoinen päiväkin!) sieltä tarttui mukaan erilaisia brittiläisiä toffeita. Kannattaa joskus kokeilla jos on mahdollisuus, nää on makuelämyksiä vailla vertaa. Tähän mennessä suosikki on vihreältä muovailuvahalta näyttävä after eight toffee... Kivan minttuisaa.


Seuraavassa postauksessa tulee olemaan myös valmiita neuleita...