Pitkästä aikaa on jotain ihan oikeesti tapahtunutkin.... Tai siis, on jotain kirjoitettavaa. Maanantaina lähdin vapaapäivien (ma-ti) kunniaksi äiskän kanssa hänen vanhemmille terveisin "Ota sie kirjoja mukaan ja juttele mamman kanssa jos mie oon siellä kasvimaalla..." Noh, niinhän siinä sitten kävi, ettei Bridget Jonesin elämä jatkuu (kevyttä kesälukemista) jatkunu juuri minnekään, ja mammakin kupsehti missä kupsehti ja miut onnistuttiin pariinkin otteeseen huijata kykkimään sinne "datsalle"... Kitkin yhden sipulipenkin jo maanantaina ja totesin, että miuks riitti. Silti kummasti kykin siellä haran kanssa ja kuskaamassa äitin porkkanan harvennuksia muualle yms... Mut ihan hauskaahan se oli.

Tulipa keskeytys. Äiskä kävi tuomassa mamman yhden paidan, joka ei kelvannu, ja palautan sen huomenna. Ja iskä kävi heti perään vilkasemassa yhtä kaapin ovea joka repsotti. Mutta homma ei ollukaan kun parista ruuvista kiinni ja taas on ovi kunnolla kiinni, jee!

Mutta sitten tiistaihin. Kävin heittämässä talviturkin kun tuli taas kuuma siellä kasvimaalla (ja hikihän se on laiskan syödessä myös..) ja sitten suunnattiin taas auton nokka Luumäeltä Lappeenrantaan. Täällä odottelin aikani, ja sitten iskä tuli töistä, ja lähdettiin moottoripyörällä kohti Imatraa! Kyllä tuo moottoripyöräily miulle sopii, ihan mielettömän kivaa! Vielä parempaa ois varmaan ite ajella. Sitten oltiikin kuuntelemassa Lappeenranta Big Bandia, ihan mahtavaa! Kotimatkalla miun ilkee selkä alko taas juilia, ja vessaan taas se kipu juoksutti. Mutta onneks huomenna (perjantaina) on lääkäri, että lähtee vyyhti selviämään että kivistääkö miuta joku muukin kun perus naistenvaivat.

Keskiviikkona olinkin jo töissäkin (05-13, ihan mukavaa saada tehdä hommia omaan tahtiin ennen kaupan avautumista), mutta iltapäivästä taas Imatralle :D Tällä kertaa syynä oli se, että halusin taas päästä nauttimaan siitä auringosta ja hyvästä musiikista. Ja äiti ja iskä oli miun kummien kanssa risteilleet sinne ja olivat kadulla illalla kuuntelemassa konserttia. Mie kuskasin heidät sit sieltä kotiin, ja jäin porukoille yöks. Tänään taas olin töissä, ja hirveet tuskat iski kun ihmiset kanto SUOMALAISIA mansikoita nenän edestä ja ite ei saanu edes maistaa. Mutta piina palkittiin ja sain itekin vielä litran sitä herkkua :) Namnam, kesän ensimmäiset mansikat, aina yhtä hyviä. Ja hyviä olivat uudet perunatkin samaan syssyyn..


Tulipa nyt niin pitkä tarinapostaus, että taidan nuo tämäniltaiset kortit laittaa selvityksineen toiseksi postaukseksi... :)