Vaikka jääkiekkoa olisikin telkkarissa (Norja-Suomi, peli tällä hetkellä 0-3), teen silti tämän haasteen ettei jää roikkumaan... Smurfette haastoi miut tähän joten saamanne pitää, tässä tuntomerkkejä.. (Ja ehkä vähän muitakin.)


1. Olen pieni ja pyöreä (äitini sanoin) eli pituutta on vähän (156cm) ja painoa vähän enemmän (se jääköön ilman lukemia :D)

2. Rakastan omia sinipunaisia feministisilmälasejani (siis, sellaset paksummat muovisankaset prillit...) ja sinipunasuus johtuu siitä että lasien sisus on sininen, ulkopuoli punanen. Ovat vinkeen väriset kun aurinko sattuu kohdalle.

3. Minulla oli joku 3 vuotta kiharat, ja ihmiset jotka ei ollu nähny minuu ilman, luuli et ne on luonnonkiharat. Nyt vaan sotkutukka jäljellä.

4. En osaa elää ilman rannekoruja ja kelloa. Kello on ollu osaa elämää ripillepääsystä asti kun lahjaksi sain leijonakellon, ja HYVIN harvoin miulla ei oikeessakaan ranteessa ole mitään korua.

5. Tukanväri vaihtelee ruskeen erisävyissä, niin paljon ettei kukaan oikein koskaan osaa sanoa et minkä väriset ne on. Tällä hetkellä melko tumma ruskea.

6. Miulla on erittäin harvoin korkokengät. Juhlimaankin lähtiessä usein varaudun matalilla mukavilla tennareilla. "Parempi kaatua matalalta kuin korkeelta." Ja koskaan en kuitenkaan kaadu.

7. Vaatekaappini täyttyy useimmiten huppareista, tai itse painetuista paidoista, ja niitä joskus päätyy muillekin ihmisille.

8. Vielä harvemmin kun käytän korkokenkiä, meikkaan. Eli siis surkean harvoin.

9. Olen usein se hyvin kovaääninen hihittäjä, jota kukaan ei tunnu ymmärtävän, tai jonka juttuja kukaan ei halua edes ymmärtää.

10. Viimeisenä muttei vähäisimpänä. Useimmiten miut bongaa prisman ruutupaidassa, vihreissä reisitaskuhousuissa ja taivaansinisissä crocseissa hiipimässä ympäriinsä Lappeenrannan prismassa...