Oi voi, perjantaina kun pääsin 1415 töistä, lupasin että en edes piere sinne päin seuraavien päivien aikana. Neljä päivää vapaata, joista kaks takana. Ja huhhuijaa, lomailu pitää kiireisenä :D


Lauantaina oltiin Joensuussa laulurinteellä rokkailemassa. Matka oli muuten hyvä, musiikki loistavaa ja muuta, mutta ensimmäinen vastoinkäyminen meinas pilata koko päivän. Portilla, oltiin vaihtamassa lippuja rannekkeisiin, huomasin että lippu on Lappeenrannassa.. No 70€ vaihto omistajaa, ja kärsin siis selkänahoissani omaa tyhmyyttäni. Noin ei voi käydä kun miule! Mutta, siitä päästiin ja sisälle kattomaan bändejä. Anna Puu oli ihan mukavaa musiikkia, Stratovarius vanhaa tuttua, mutta Tuomo (Prättälä), oi voi mikä mussiikkimiäs! Ihanaa musiikkia, suosittelen! Sitten pidettiin pikkasen taukoa, myöhemmin Don Johnson Big Band ja illan viimesenä PMMP, joka oli myös aivan loistava, vaikka väsymys (ja kauhu kolmen tunnin ajomatkasta) meinas vähän viedä mehut. Mutta matka meni hyvin, ja sopi kyllä miulle tollanen festareilla käyminen, kun saa mennä omaan sänkyyn nukkumaan :) Toinen pieni miinus päivään oli se, että aurinkorasva (!) unohdettiin kotiin, ja piheinä mimmeinä ei ostettu toista. Ja kyllä selkänahassa tuntuu.... Mutta toivottavasti nahkat ei lähde kuoriutumaan.


Tänään sunnuntaina herättiin ihan liian aikasin, mutta lähdettiin kuitenkin veneilemään saimaalle. Ja taas oli ihanaa. Aurinkoa riitti, ja uimassa käytiin melkein heti kun rantaan päästiin. Ennen ruokaa otin päikkärit, ruuan jälkeen otin päikkärit, ja koitin epätoivolla saada etupuoltakin ruskettumaan, toivon mukaan edes vähän onnistuin :D Illalla tultiin n. 9 maissa kotiin, ja taas selkänahassa tuntuu :D Luultavasti se edellispäivänen paiste antaa vielä osaansa. Mutta täytyy sanoa, että mukavaa oli, ja perhe on kyllä useimmiten parasta :)

Huomenna muutan takasin porukoiden tykö omakotitaloon, sanoin oman yksiöni irti kesäkuun lopulla. Elokuussa matkaan sitten taas jonnekin puolelle suomea, mutta tää ratkasu säästää ainakin aika rutkasti rahaa (jos tollasia festarikämmejä ei tapahdu useammin...) Ja tiistaina saan tietää onko suuntanani Joensuu vai Helsinki. Helsingissä Wiipurilaisen osakunnan kautta odottaa asunto, ja Elliin hakemus Joensuuhun on menossa. Että tiistaita odotellessa.

 

Nii, ja kiitokset kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentoineille... Hauska huomata, että nuo sattumukset viihdyttää.. :) Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu melkein päivittäin, ja mie ihan oikeesti suurimman osan ajasta tykkään kyllä työstäni. Mutta eihän kaikki päivät ruusuilla tanssimista kuulu ollakaan. Ja vinkkinä vielä, jos haluatte tutustua kummallisiin asiakaskokemuksiin asiakaspalvelun saralta, vierailkaa sivustolla http://www.aasiakas.net. Sieltä on ihan muutamat naurut hankittu, ja nauruhan tunnetusti pidentää ikää!