Viime perjantai oli aivan mahtava päivä. Ei kassavuoroa (töitä siis aamulla vaan 0600-1130) vaikka oli asiakasomistajapäivät (suomenna: hirveet ruuhkat koko päivän ja ihmiset ärsyyntyneitä jonoihin, ja kassat heiluu hiki hatussa yrittäen palvella kaikkia mahdollisimman nopeasti ja hyvin). Loput hyvät asiat oli ihana auringonpaiste, ja se että hain kotiinlähtiessä edellisenä päivänä varaamani pyörän (joka on ihana, mummomallinen punainen jupiter) ja sitten vielä postista hain paketin Viuhdilta! Sovittiin joskus pääsiäisen tienoilla askarteluvaihdosta, johon sisältyis myös lankoja. Oman pakettini sain postiin vasta torstaina, mutta kun torstaina tulin ikkunoiden pesureissulta (äitille kävin ikkunoita pesemässä) niin posti olikin tuonu pakettikortin ja perjantaina paketin kävinkin hakemassa.


Viuhti ehti olla jo huolissaan siitä kun postausta (tai edes kiitosta, kamala millainen ihminen voin olla) ei kuulunut, mutta paketti oli aivan ihana ja aikasyöppöys vaan iski etten postausta ehtiny kirjotella. Lauantaina piipahdin koneella, mutta sitten tulikin taas jotain muuta ja miut käskettiin pois koneelta, joten tässä vasta tämä.

Paketti siis sisälsi:

250g IHANAA keltavihreetä 100% puuvillaa olevaa puuvillalankaa, josta voi syntyä vielä yhtä ja toista. Vähän haaveilen kolmiohuivista, mutta kattellaan teenkö sen.

200g sinistä novitan tenneseetä (olin ihan yllättyny tästä, muistin että puhuttiin vaan noista em. langoista, mutta tää oli mahtavaa!)

Erilaisia helmiä putkilollinen, värimaailmaltaan vaaleita, osa helmiäissävyisiä, osa kirkkaita. IHANIA! Päätyvät varmasti vielä tässä jossain vaiheessa koruihin!

erilaisia papereita, kaikki sellasia mitä en koskaan edes ole vissii nähny, joten onnistunutta :)

kukkien terälehtiä, keväisen keltasia.

erilaisia askartelukuvioita melkonen pussillinen, taas jotain sellasta mitä miulla ei oo koskaan vielä tarpeissani ollu :)

ja sitten vielä ihana sinisävynen kortti :)

muutamia tarroja, joita nyt ei koskaan voi olla liikaa!

Paketin kuvaan kun ehdin saada hankittua sen uuden kameran. Täytynee nyt vähän vielä hillitellä ja koittaa kattella että miten rahat meinaa riittää, kun reissaamista on kahden seuraavan kuukauden aikana edessä yllättävän paljon, kun pääsykokeisiin on pakko mennä. Ja ylimääräsiä hankintoja tuli taas tehtyä, kun lauantaiaamuna oli pakko ennen töiden alkua käydä ostamassa housut. Kun entiset otti ja hajosi. Ja sunnuntai menikin sitten pihatöissä ja housuja lyhentäessä.


Ja pihajutuista on sanottava pari sanaa, toisen meinasin kuvatakin tänne, mutta kumma juttu kun kamerat tuntuu aina olevan kateissa. Tällä kertaa iskä oli unohtanu hein kameran töihin, joten en saanu kuvaani.

Porukoilla (iso omakotitalo isolla pihalla) on naapureita joka lähtöön, ja pihapiirissä asusteleva(?) myyrä on kaiketi löytäny krookuspenkkiin. Nyt ne krookukset puskee keskellä pihaa kasvamaan. Myyrä kaiketi on ottanu vähän hiukopalaa mukaan, ja varastoinu ne maan alla keskelle pihaa. Nyt siellä kukkii 7 krookusta, 5 nätisti yhdessä kasassa, 2 vähän erillään muista. Ne on ihan hauskat, vaikkakin täytyy varoa ettei niitä kukaan tallo. Ihan mahtavaa! :D

Toinen pihajuttu on eiliseltä. Istuskeltiin ekaa kertaa pihakahveille pöydän ääressä rapun vieressä niin iskän tänä keväänä rakentamaan lintupönttöön n. 3metrin päässä olevassa tammessa alko elämää löytyä. Sinitiaispari ilmeisesti löysi ittelleen hyvän pesäpaikan, ja taisivat jo asettua sinne asumaankin :) Eli uusia naapureita siellä, näin kerrostaloasujana nää luonnon omat ihmeet on hankittava vähän muualta kun omasta asvalttipihasta.


Tulipas pitkät tarinat ilman kuvia. Mutta lisään niitä kunhan kamera jostain löytyy... ;)