Niin, nyt sit on ne ensimmäiset viralliset vuosilomapäivät ikinä! Tai, tarkalleen, ensimmäinen.. Suunnittelin, että lomalla vois marmoroida paperia (luulen et ne huurut saattaa olla aika voimakkaita, ja kun en sitä koskaan ennen oo tehny, varaan siihen n. päivän verran aikaa, saa sitten tulla koesuttupalojakin..) nukkua, kattoa mm-kisoja, neuloa, ehkä leipoa ja vierailla kirjastossa.

Nuorempana olin varsinainen kirjaston suurkuluttaja, ja vielä vanhempanakin lainasin kaikkia "lapsuuden" (ala-aste ikäisen) suosikkikirjoja, ja ahmin niitä yhden illassa. Selän päälle se kantaminen kävi, mutta kyllä vieläkin ymmärsin miks ne oli niin hyviä aikanaan. Vieläkin luen joka ilta ainakin vähän, ja en mitään koulukirjoja, vaan ihan muita. Yleensä jotain tosi hömppähömppää, tai sitten jotain fantasiajuttuja. Tykkään ihan älyttömästi David ja Leigh Eddingsin Belgarionin ja Mallorean taruista, ja kaikista niihin liittyvistä kirjoista. (Tässä kohtaa todelliset fantasian harrastajat tukehtuu nauruun, mutta ei voi mitään, mie tykkään.)

Emman blogista innostuneena aloin haaveilla kirpparipöydästäkin (5-henkisen perheen omakotitalon nurkissa on jossunvaikkamitä) mutta se taitaa jäädä tällä lomalla vaan siks haaveeks :D

Tänään on kirjastopäivä, ja luultavasti samalla piipahdan tuossa vajaan kilometrin päässä matkan varrella yhdellä kirppiksellä, tiimarissa ja k-supermarketissa. Taas oli miljoonan kilon erä hedelmiä 1€ kilo, pussi tai rasia. Käyn katsastamassa valikoimaa ;) Niin, ja sitten illalla Berliiniä seuratessa, pääsee työn alle toisen T:n juttu. En kerro kumman on valmis, ja paketitkin pistän yhtä aikaa postiin, etteivät pääse kurkkimaan toisen blogista. Hihi... Nyt kumisaappaat jalkaan ja kohti kirjastoa! :)