Oli muuten sellanen postipäivä ettei kovin monelle tällästä satu samalle päivälle koskaan! En meinannu tietää et miten päin olla, enkä meinaa tietää vieläkään!

Sain tänään virallisen tiedon siitä, että pääsin Joensuun teologiseen! Eli miusta tulee vielä isona jotain muutakin kun kassaneiti! Ihan uskomaton fiilis kun sai sen mustana valkosella!! Nyt vielä Helsingistä odottelen heinäkuun puolen välin jälkeen tuloksia, ja sitten päätän kumpaan yliopistoon suunnistan. :) Mutta tää oli ihan mieletöntä! Kahden vuoden pettymykset korvautu ihan täydellisesti!

Toinen yhtä mieletön juttu oli Karjalan Kurtturuusulta saatu leimakuvakuori! Mie en oo ehkä ikinä elämässäni nähny edes niin paljon leimakuvia!!! Ja ne oli kaikki miule! Kirjotinkin jo Ruusun Blogiin etten tiedä että miten tuon korvaisi... Mutta kyllä tässä vielä jotain keksin :) Ja ainakin koitan leimata edes jotain vaihtoon kelpaavia kuvia takasin hälle, kunhan tässä ehdin. Ja nyt sain syytä hankkia ehkä pari uutta leimasintakin, niitä kun ei taida koskaan olla liikaa... Kuoren sisältöä en valitettavasti saa kuvattua kun se kamera edelleen puuttuu. Mutta juhannuksen jälkeisistä aleista sen kyllä ittelleni hankin, ja sitten saan taas kuvia ihan omassa aikataulussani :)