Taas on se aika vuodesta, että joku saa valkoisen lakin ensi kertaa päähänsä.... Jne...

No, meillä tänä vuonna juhlitaan ihan omastakin takaa, kun veli saa valkoisen lakkinsa ens lauantaina. Korttia hälle en (vielä) ole tehnyt, mutta tulossa on! Ja näiden perjantai-iltaisten tuotosten jälkeen tajusin, että vielä yks kaveri meinas jäädä kortitta, mutta kyllä hällekin sellanen vielä valmistuu.

Nää kortit on menossa pikkuveljen parhaalle kaverille, joka on melkein kuin oma veli. Kaverukset on pitäneet yhtä kolmannelta luokalta asti.. Toinen menee yhdelle perhetutulle, joka myös saa lakin, mutta sattuneista syistä ei hänen juhliin täältä Itä-Suomesta ehditä..

1243152974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Korttipohja on helmiäisvihreä, kuvassa se ei vaan kunnolla näy. Tarrat tiimarista, kiiltokuva ties mistä ja mulperipaperiraita Viuhdin kanssa tehdystä vaihdosta. Kortista tuli ehkä hiukan lapsekas kuvan takia, mutta kun kaveri on nykyään MuKin (mustolan kisa niminen jalkapallo/jääpalloa(vai olikohan se kaukalopallo) joukkueen kantavia voimia, niin nappisnalle kävi miun mielestä ihan hyvin. Ja katsekin sopivasti suunnattu kohti hattua... :D

1243153155_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisenkin kortin korttipohja on helmiäinen.... Mutta sekään ei kunnolla näy. Tarra (taas) tiimarista, kukkanauha (toisella puolella tarraa, tää on ihan loistava keksintö!) on tilattu muistaakseni askartelu sinisiipi -nimisestä askartelutarvikenettikaupasta... Leimakuvan huusin huuto.netistä... Oma leimavarastoni on edelleen hävettävän mitätön, mutta rahaa sen kasvatteluun ei ole vielä irronnut.... Mutta kaikki ajallaan! Eli myös, jos jollain ylimääräsiä leimakuvia pyörii nurkissa, niitä saa postittaa miule :D Tästä jälkimmäisestä kortista tuli omasta mielestäni todella paljon ensimmäistä parempi. Ja kuvan väritys onnistu omasta mielestäni erinomaisesti, siihen nähden että se on ehkä kolmas koskaan värittämäni kuva. Kokeilin vesiliukosilla puuväreillä, ja levittelin värin pumpulipuikoilla kun ei kunnon säiliökynää ollu. Mutta toimi niinkin ja oli hiukan halvempi vaihtoehto. Ehkei niin tarkka, mutta riittävä.


Nyt käsky käy siivoamaan, paniikkinappula juhlia varten on hakusessa, ja (jos äitini olis vähänkin vanhempi) vois käsi käydä viikon kuluessa nitropurkillakin... Joten, ensikertaan!