Edelleen tää kirjotusten otsikointi on tuskasta. Miksen mie keksi koskaan mitään napakkaa ja kuvaavaa? Ehkä siinä on se, kun opiskelee alalla jossa monet lauseet voi alottaa sanoilla "jo muinaiset roomalaiset..." napakkuus ja lyhyys ei ole valttikortteja. Vaikka esseevastauksia ei viivottimella mitatakaan.

Lämpimästä pitsistä ei oikeesti oo kyse, vaan siitä että valmiina on jotain lämmintä ja jotain pitsistä.

6265848079_32737bf4fd.jpg

yhden kerän olankohautus

lanka: anilux bawetna 100% puuvilla

puikot: 5mm 60cm pyörö

Tää olankohautus on jo toinen, mutta malli oli sen verran kiva, että kesällä aikani kuluks alottelin toista vastaavaa. Lopulta se jäi pitkäks aikaa lojumaan teelmyksenä kirjahyllyyn, mut viime viikolla vihdoin sain muutaman hassun lopun kerroksen tehtyä ja olankohautuksen valmiiks. Tämän kohtaloa vielä mietin ja voi olla, että tää päätyy vielä pukinkonttiin jollekin pahaa aavistamattomalle.


6265848271_dd54cc51f2.jpg

Kynsittimet

Lanka: Handun bambusilkkisukkis kaksinkertasena

puikot: 4mm

Nää kynsittimet on taas sarjassamme paniikkineuleita luennolle. Miulla ei ollu kesken mitään sellasta työtä, jonka ois helposti saanu kuljetettua mukana yliopistolle ja joka olis ollu riittävän aivoton, että onnistuu luennolla istuessa ja muistiinpanoja tehdessä. Siksipä nappasin keränjämät mukaan kera puikkojen ja loin 40 silmukkaa ja päätin kattoa mitä tulee. Oikean käden kynsitintä jouduin lopulta vähän lyhentämään, että sain vasemman samankokoseks, ja tehtyä pienet peukalot. Mutta nää on kivat lämmikkeet ja ihan kivan näkönen asia asusteenakin. :) Jäävät siis omaan käyttöön.

 

Tänään tuli taas poikettua lankakaupassa #neulonnan vaihtoa varten. Ja no. Eipä sieltä tarvinnut tyhjin käsin lähteä. Tai niin, etteikö lankoja olis tänne kumpulaakin sitten jäänyt. Niitä en kuitenkaan tänään kuvaile kun keinovalo ei ole paras mahdollinen kaveri. Perustelin ostoksiani kyllä joululahjoina ja aika monet niistä keristä päätyvätkin perheen muulle väelle. Niistä kuitenkin vasta joulun jälkeen. Vahingosta viisastuneena, jouluasiat on pidettävä salassa aattoon asti. Viime vuonna pikkuveli oli tietonen kaikista lahjoista etukäteen. Ei pidä aliarvioida omia sukulaisiaan, luulin ettei tätä blogia edes seuraa kukaan. Mutta niinpä vaan pääsi yllättämään tuokin tieto.