Oi ja voi... Ette uskokaan miten mahtava lauantai-iltapäivä/ilta miulla oli... Tapasin ensimmäistä kertaa Tarjan ja Liisan ku he olivat täällä suunnalla suomea, ja menossa kattomaan Nightwishia... Mitä hyvää mie oon tehny aiemmin, että miuta on siunattu tälläsillä ihmisillä? Näytin varmaan hyvin epähelsinkiläiseltä koko matkan areenalta kotiin, ku naama oli leveessä virneessä kaiken aikaa... Ihan mahtavia ihmisiä, missä tälläsiä kasvaa? En vaan voi ymmärtää, ja vieläkin vaan hymyilyttää kun mietin sitä puheen ja naurun määrää...

Nii, ja rouvat oli järjestäneet miule joulunkin siihen samaan aikaan, voi hyvänen aika..... Kaikenlaisia ihania asioita sain ja voi että.... (Hei, ottakaa huomioon, tää kaikki on tapahtunu jo eilen illalla, ja mie oon vieläkin ihan fiiliksissä.... :P) Ja meinasin saada vielä seuraa Viikatteen keikallekin, kun Tarkun ukkokulta (käytettäköön nyt tätä nimeä, kun se Tarkunkin blogissa on käytössä) olis ollu melkein valmis jopa lähtemään keikalle! Mutta huono homma, areenalla meiningit loppu vasta puolilta öin, eikä siinä vaiheessa enää kukaan jaksanu minnekään lähteä, minäkään. Mutta onneks marraskuussa on tavastialla viikate (että jos haluja löytyy, niin seuraks saa lähteä! ;))

Kuvasin miun yllätyksetkin, saatte muutkin kattoa miten ihania ystäviä miulla on!

1253433335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarjalta sain periporilaisen porinmaija pannulapun (tälle on kyllä käyttöä, miun pannulaput on niin hirveessä kunnossa, ettei niitä enää edes koneessa saa puhtaaks...), luomu reilunkaupan vaniljasokeria (tää on varmasti parempaa ku xtra vanilliini, tätä käytetään vaan hyvissä tarkotuksissa!) ja kalevin valkosuklaamustikka suklaata.... Naminam... :)

1253433526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Liisalta sain ihanan novitan pompomista tehdyn huivin (miulla itellä ois kärvähtäny hermot ton langan kanssa :)), 150g kerän novitan pirtaa vaaleenpunasena, taustapapereita vihkollisen (ainainen pula paikattu!), kortin ja kolme tildaa, sydämiä ja kengän. Näinköhän rouva oli lukenu miun Imelda Marcos piirteistä :D Niillekin on paikat suunniteltu. Sydämet pääsee roikkumaan verhoon, kunhan verhot saadaan kiinni asti, ja kenkä löytää paikkansa ikean kenkäpussiston kyljessä jos se siinä näkyy :)

Ihan mielettömiä ihmisiä ja wow ja..... sanat loppuu vaan kesken.... Oli niin kivaa! Miun tylsästä Helsinki -viikonlopusta tulikin ihan mieletön! Toivottavasti nähdään taas pian, ja tulkaa uudelleen käymää täällä!