Kun iskee äiteelle järjestelmäkameran ja sen käyttämisen opettelu alotetaan siitä että "pidä siitä kamerasta kiinni näin..." kuvien laatu on mitä huimaavin. Sen saatte todeta seuraavassa.

6618980567_645178f1f8.jpg

6618990779_853a5d54ef.jpg

Coffee tunic (rav.link.)

puikot: 3,5mm

lanka: Viking of Norway froyagarn

Tätä tunikaa tikuteltiin pari kuukautta, aina joululahjojen lomassa. Oma joululahja tästä tulikin, kauluksen päättelin justiinsa ennen kun kyyti tuli hakemaan loman viettoon Lappeenrantaan. Malli on aivan ihana, rakastan tunikaani ihan mielettömän kovin! Koko on one size fits all meiningillä, ja vaikka alkuun tätä epäilinkin, tunikan pistettyä päälleni nekin epäilykset katosi tuhka tuuleen. Jopa tämän kokonen ihminen mahtu ihan hyvin vaatteeseen sisälle.Väri toistuu kuvissa lähes oikein, syvä tumma vihreä on ihan miun väri.

Toista kertaa en tätä projektia ihan heti lähde tekemään, mutta nyt kun on pää saatu auki, niin tiedä vaikka kaikenlaisia ihan oikeita vaatteitakin alkaisi puikoilta tippua.

Seuraavaa kyllä jo tulee, eikä se ole oikea vaate. Polvisukille on jo viime talvesta asti ollut tarvetta, vaan nyt vihdoin ja viimein löysin riittävän yksinkertasen mallin joka on ylhäältä alaspäin, että kannatti lähteä tekemään. Niistä luultavasti seuraavalla kerralla. :)