Jotenkin tää korttihomma nyt meinaa viedä mukanaan. Tosin, eteenpäin potki ihan sellanen pieni narsistinen halu, kun eilen sain yhden kortin menemään eteenpäin ihan jonkun muun kun itseni toimesta. Joku pieni neiti saa olla onnellinen edellisen postauksen nalle 3d-kortista, kun sen lahjoitin, että saavat serkku perheineen laittaa hälle kortin.

Ja mikäs sen parempaa, kun että äiti vielä sattu askartelun lomassa soittelemaan, ja pyytämään 15-vuotiaalle serkun pojalle rippikorttia. Senkin kyhäilin tyytyväisenä. Tässä seuraavia tuotoksia:

1245260629_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvaatkaa miten ja mistä tää on tehty? :D Korttipohja on pelastettu muuton tieltä (oisivat menny kaiketi roskiin), ääriviivadino on ostettu jostain nettikaupasta. Valkonen taustapaperi (käsintehtyä paperia, mutta kuvassa sitä ei näy kunnolla) on ostettu tiimarista, maa dinon jalkojen alla on tikkurilan mainoksesta repästy. Dinon vihreä sisus on jostain mainoskuvasta (siis kuva salaatista, mutta eihän sitä tossa näy. Tulipahan kivan värikäs kaveri). Valkoset pilvet mulperipaperia, aurinko keltasta mulperipaperia ja pieni ympyrä keltasta pahvia. Tää on miusta ihan tosi hauska, vaikka ite sanonkin. Dino on kiinni 3d tyynyillä, valkoset osat ja maa liimattuja, pilvet ja aurinko kakspuoleisella teipillä, että ovat elävämmän näköset.

1245260906_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tän kuvan värittelin vesiliukosilla puuväreillä, ja koitin levitellä säiliökynän avulla. Se jostain syystä päästi vähän liikaa vettä välillä läpi, ja kortista ei tullu kaikista siistein lopputuloksena. Leimakuva on Karjalan kurtturuusulta ja korttipohja samaa muuttokamaa. Vaaleenpunanen kuitupaperi on jotain jämiä mitkä kanssa pelastin aikoinaan talteen. Kuvassa on oikeesti pieni reikä keskellä, kun harpin kanssa koitin saada kuvasta kivat reunat, mutta ei sitä huomaa edes kunnolla normaalioloissa. :)

1245261098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä leimakuva on omasta, Penny Blackin Tiny Wishes setistä (ne on vaan NIIN ihania nuo siilit...) Tarrat soikion yläreunassa tiimarin alekorista, soikio joku lisälahja muistaakseni Donnon tilauksen mukana. Siilin alla mulperipaperia Viuhdilta. Toi soikio on kans ääriviivatarraa, ja keskustassa siis mulperipaperia. Reunoilla violettia tavan paperia, joka on vaan väritetty joistain kohtin. Korttipohja on helmiäinen violetti. Tuo on vähän vino, mutta ihan hetki meni saada tuo mulperipaperi ton soikion keskelle, ja jo siinä meinas palaa hermo, niin tuota en sitten niin tarkkaan näköjään kattonu kohdalleen.

1245261361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä sitten viimesenä se rippikortti. 3D kuva on joko paperinauhasta tai paperellasta (pitäs vissiin alkaa kirjottaa niiden taakse et mistä ne on...) Ja korttipohja helmiäinen turkoosi. Samaa käsintehtyä paperia toi valkonen kun dinokortissakin, ja tekstinä Onnittelut rippijuhlana. Totesin että jos se mein äitiltä tuo kortti olis, siinä ei voi lukea että sydämelliset onnittelut.

Näitä tällä kertaa. Kassiprojekti on edenny jo siihen, että ensimmäinen puolisko on valmiina! Saas nähdä valmistuuko peräti jo juhannuksen jälkeen lopullisesti :)