Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Joten.

6203300946_abc7a50b37.jpg

lumikuningatar

ainaoikein huivi kirjasta neulo!

puikot: 7mm

lanka: novita sorbett, 150g

Olin joskus jossain mielenhäiriössä ostanu varastoihini tällästä möykkyistä muovilankaa, ja sille piti joku käyttö lopulta keksiä. Se muotoutui huiviksi, josta tuli aika muhkea ja yllättävän lämpimän oloinen. Huivi ei ole vielä löytänyt uutta omistajaa, mutta luultavasti se löytyy vielä...


6203308270_fa4a99515a.jpg

Perussukat

puikot: 4mm

lanka: novita 7 veljestä, raitoina gjestalin Jannea

Sukat menivät äidin äidille. Taito neulomiseen on hävinnyt kadonnut etenevän alzheimerin myötä, mutta mamman varpaat kaipasivat lämmikettä. Vähän jänskätti neuloa ihmiselle, joka on ikäseen sukkia tehnyt, mutta hyvin kuulemma kelpasivat. :)


6211472188_4408589747.jpg

Ampparilapaset

Lanka: Gjestal superwash sport (keltainen) ja gjestalin rede (pinkki)

puikot: 4mm

Ampparilapasten (ja nimihän tulee pirkan ampparijätskistä. Ihan samat värit!) piti alunperin mennä pikkuveljelle lovikkaiden rinnalle. Lovikkaat on kuulemma liian hienot, niitä ei aina uskalla käyttää hävittämisen ja likaantumisen pelosta. Lupasin toiset lapaset rinnalle, mutta jostain syystä Otto ei lämmenny tälle väriyhdistelmälle. Odottelevat siis vielä sitä, minne päätyvät.


Lankavaraston pienennys on todellisuutta, koska 4 säilytyslaatikkoa eivät enää mahdu sängyn alle. Ei. Lankaa siellä ei ole. Syynä vaan on, että uusi sänky on reilusti vanhaa matalampi, ja laatikot eivät mahdu. Toki, reunaa voisi nostaa. Mutta kuka sellasta jaksaa? Voi toki olla, että ne sinne vielä takasin päätyvät, mutta nyt kun ovat koko ajan esillä, lankavarastokin pienenee nopeammin. :) Puikoilla on tällä hetkellä muun muassa tulossa säärystintä, koukuttelen islantilaisesta villasta huovutettavaa koria ja muuta mukavaa.

Langan kulutusta koitetaan tässä taloudessa lisätä, ja sen ostamista vähentää. Tosin, kun nyt vihdoin löysin edullisesti vyyhdinpuut tori.fi:stä, niin nehän oli saatava. Samoin kerijä lähti lopulta tilaukseen, kun totesin, että mitäpä vyyhdinpuilla ilman kerijää. Malttamattomana odottelen muutaman vielä vyyhdillä olevan langan kanssa niiden saapumista. Voi olla, että meille sen jälkeen kotiutuu useampiakin vyyhtejä... Posti luultavasti nämä tarve-esineet kotiuttaa tämän viikon aikana. Ja voi onnea, kun ne ovat täällä!