No ei kyllä ole. Oisin kyllä halunnu. Jostain syystä mein k-kauppiaalla ei ollu sellasia eurolla myynnissä. Tai sit ne oli menny jo. Tai sit en vaan huomannu. Crap. No, joka tapauksessa, miulla ei oo niitä kookospähkinöitä vaikka otsikko niin lupaskin. :D

Mutta on muita hedelmiä, kattokaa vaikka:

1250502247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin: ananaksen, viinirypäleitä, kiivejä, nektariineja, aprikooseja (söin niitä tuoreena ekaa kertaa joku aika sitten, oli muuten ihan sikahyviä..) luumuja, taateleita (jep, niitäkin eurolla), mangon ja papaijan... Kaks viimestä makso kumpikin noin 50senttiä... :)


Nii, ja sit kävin tiimarissa, esittelen nekin nyt sitten, vaikkei ketään kiinnostaiskaan..

1250502438_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 pakettia sinisiä korttipohjia. Ostin joku aika sitten suomalaisesta kirjakaupasta ihanan Le Suh:in Christmas in blue 3D kuva vihkosen, ja niistä tulee ihania joulukortteja, siniselle pohjalle. :) Sitten jostain tarttee vielä löytää hopeista ääriviivatekstiä missä ois se hyvää joulua. Ja niin on sekin projekti jo alussa, tänä vuonna vähän enemmän ajoissa kun viime vuonna. Sit on neljä putkiloa akryylimaalia sitä marmorointikokeilua varten. En kyllä tiiä onko noista mihinkään siinä hommassa, mutta kokeillaan, sittenhän sen näkee. Sit on pikkasen alesta käsintehtyjä tarroja, ja pari puista enkeliä. Olivat niin kivoja etten voinu jättää ottamatta.

 

Nii, ja mie vielä kyselin mitä tekisin lomalla. No Bloggaan tietenkii! Ainakin tää uhkaavasti näyttää siltä :D