Kerrankin tein jotain mitä mie oikeesti tarvin. Mut jännä vaan et tarve ilmeni sillee "tarvin neulatyynyn. NYT!" Ja sittenhän sitä ohjetta piti googlailla hetki jos toinenkin ja hermo meinas mennä (noin vartissa), mutta sitten se löyty ja loppu hyvin kaikki hyvin.

5547133100_385a84c3b6.jpg

Kyseessä siis neulatyyny eli nålepuder.

Koukku:3.5mm

Lanka: novita tennessee vihreä ja sininen.

täytteenä vanhoja villalanganpätkiä ja jämälankoja.

Ohje löytyy ainakin ravelryn kautta tanskaksi ja englanniksi. Novitan sivuilta lopulta bongasin suomennetun version, kun tuo virkkuusanasto englanniksi ei ollut itselleni niin tuttua että olisin uskaltanut lähteä siitä yrittämään. Toiset pystyy tuon kuvien perusteella toteuttamaan, miulta se ei onnistunu, siks googlailin oikeen ohjeenkin.

Tää on erittäin kätevä, just miun ompelurasian kokonen kukka. Harmikseni sitä en voi sinne sisälle laittaa, koska sitten miun lankarullat ei mahdu rasiaan. Mutta asiansa tämä ajaa ja näyttääkin ihan kivalta.

5546968463_97944da306.jpg

Tällaisen tekemistä suunnittelin jo teekkaripikkuveljelle, lisäks jos mukaan laittaisi rullan lankaa, neuloja ja muutaman nuppineulan niin merkkien ompelua varten olis välineet kasassa. Ja samana iltanahan se näki päivänvalon jo toinenkin neulatyyny. Sellaisen tuomisen kanssa ehkä suuntaankin lauantaina otaniemeen kun AS- kilta (automaatio- ja systeemitekniikan kilta) järjestää poikkitieteelliset sitsit, ja yöpaikkaa otaniemestä ajattelin kosiskella. Kahden opiskelijan taloudessa merkkejä varmaan riittää ommeltavaksi, joten tarvikkeiden säilytysapu tuskin on pahasta. :)