Viime viikolla oltiin kuoron kanssa treenaamassa Rakuunasoittokunnan kanssa koululaulajaisia varten. Siellä sitten kuoronjohtajamme Satu sano jotain satumaasta, siis siitä Unto Monosen tangosta kun sekin kuuluu kyseiseen ohjelmistoon. Asia jäi pyörimään mieleen, ja niin syntyi Sadulle satumaa -ovikyltti.

1251119813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laittakoon joko musiikkiopistolla luokan oveen, tai sisäseinälle, tai vaikka kotioveen... :) Vähän myös kiitoksena kuluneesta vuodesta, ynnä muusta mukavasta.


Projekti marmorointi meni niinsanotusti reisille, ja totesin että kyllä liisteri kaikenlaiseen muuhun askartelussa sopii, muttei siihen. Ehkä kokeilen seuraavan kerran öljyväreillä. Tein myös pari paperimassakuppia, kun liisteriä jäi aika reilusti yli. Kuvailen niitä vaikka huomenissa, kun ehtivät vähän kuivua. Ainakin yhdelle kupille olisi tilausta, vaikken sen sijotuspaikkaa vielä tarkkaan tiedäkään. Mutta kaikenmaailman koruja (etenkin korviksia, 5 x reikä korvissa) tuntuu lojuvan vähän joka paikassa, mutta saiskohan pieni kuppi kestämään ne paremmin tallessa? :D