En viittiny tuohon p*skarteluhaasteen postaukseen naputella romaania mukaan, kun voin tehdä sen erikseen, ja lukekoon kuka viitsii... :D

Viime viikonloppuna siis muutin virallisesti Helsinkiin kaikkine nyssäköineni (joita muuten riitti, kun ei ollu kunnon muuttolaatikoita kovin montaa, ja lankakassejakin monta... :D) ja maanantaina muuttu maistraatissakin osote Helsinkiin. Iskä kyllä kummasteli tavaranmäärää, ja oli ihan varma ettei ne tänne miun luukkuun mahdu, mutta ähäkutti ja hyvin mahtu! Tosin, on vielä asioita jotka ettivät omaa paikkaansa, mutta aikansa kaikella, kyllä ne vielä löytää paikkansa.


Maanantaina oltiinkin sitten yliopiston avajaisia juhlimassa, niinkin paljon että käytiin ihan ekumeenisessa jumalanpalveluksessakin! Kai se teologian opiskelijoille on ihan luonnollista, ja hyväksyttävääkin. Huvitti kyllä kumman paljon kyllä, kun tuomiokirkkoon oltiin menossa, niin kirkon vieressä oli n. 4-7 hengen ryhmä osottamassa mieltään kylttien kanssa. "Uskonto pois yliopistosta!" ja "Tiedettä - ei taikakeinoja!" iskulauseet kertoo kyllä minkälaisesta ryhmittymästä oli kysymys.... Jota mie en hyvällä tahdollakaan ymmärrä, mutta eihän miun tarvi, mie oon vaan se joka siellä yliopistossa sitä uskontoa opiskelee :D

Jumanlanpalveluksen jälkeen kierreltiin ja kaarreltiin yliopiston tiloissa tutkimassa erilaisien yhdistysten ja järjestöjen toimintaa, ja käytiin visiteeraamassa Wiipurilaisen osakunnan pisteellä. Hommasin sieltä myös ensimmäisen haalarimerkkini, vaikkei niistä haalareista oo tietoakaan :D Siitä sitten suunnattiin PoLin (pohjalaisten osakuntien laulajat) keikan jälkeen alkon ja kaupan kautta kotiin, ja mentiin kaverin kanssa laittelee ruokaa ja nauttimaan hyvää viiniä. Siinä sitten vierähti tunteroinen ja toinenkin maailmaa parantaessa, ja sitten jonkinmoinen stailaus ja eikun vanhalle kattomaan Tuomoa. Ja Tuomohan on aivan iiiihana, ihan paras. Ja meininki oli kyllä hyvää, ei voi muuta sanoa kun että hyviä tyyppejä on mein fukseissa, ainakin oli kovimmat bileet meillä koko keikalla!

Sitten päädyttiin kotiinpäin lähtemään joskus kello 1 aikaan yöllä ja vauhti oli erittäin hidasta, kiitos korkokenkien. Siinä sitten paranneltiin maailmaa taas matkalla ja lopulta McDonaldsin kautta kotiin. Oli mukava ilta, eikä tänä aamuna ollu edes tukanjuuret kippeenä... :)

Huomenna alkais todellinen uurastus, kun kreikkaa aletaan tahkoamaan klo 10-12.... Englanninryhmään vielä haikailen, mutta saa nähdä, jäänkö rannalle ruikuttamaan. Mutta ei hättää, aikaa on.. :) Kyllä yliopisto-opiskelu on ihanaa!