Jostain syystä miulla on näitä loppuvuoden ystäviä paljon, ja tällekin viikonlopulle on odotettavissa kaks vanhentuvaa ystävää. Kumpaakaan en varmaan ehdi virallisena päivänä (kummallakin sunnuntai) nähdä, mutta etu- ja jälkikäteen voi onneks myös lahjat antaa... Toinen valmistu tänään, uusi tuuninki.

1256030461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää on miun mielestä loppujen lopuks aika ihana kokonaisuus, vaikka vähän alkuun omaa ideaani epäilinkin. Tiimarista ostin tollasen kehyksen, jossa on syvyyttä parikolme senttiä.. Eli lasin ja takaseinän väliin jäi vähän tyhjää.

Suunnittelin siihen vaikka mitä, mut ku tää ystäväni on varsinainen täti sininen, tää tausta vei lopulta voiton. Kehyksen ulkopuoli on maalattu valkosella askartelumaalilla, ja nuo päivänkakkarat on (yllätys yllätys) lautasliinasta. Sisäreunat maalasin sinisellä askartelumaalilla joka ei kuvassa juuri näy, ylälaidasta vähän erottuu. Sisälle tein pahvitaustalle tollasen asetelman. Siinä on ensin sinistä muovikalvoa joka on kuvioitu, ja sitten vähä räimitty koristeita perään. Leimassa lukee "elämä ei ole ne päivät jotka olet elänyt, vaan ne jotka muistat."

Lopputuloksena siis melkein sisustustaulu ja kortti samassa. Taustaa on vara muutella haluamaansa tyyliin, mutta nyt nää siniset perhoset ja tuo teksti vei tällä kertaa voiton.